Ads

Külföldi Munka Program Kezdőknek


Jelentkezz 2018.04.25-ig, és az Online tréningprogram végén Ajándék online egyéni skype-konzultáció is jár mellé, Te választod meg a témát, pl. próbainterjú, egyéni segítség az álláskeresésben, önéletrajz lektorálás, tanácsadás...A program ára: 15000 Ft. / 60 EUR 

Ennek az online tréningcsomagnak a keretében felkészülhetsz egy hosszabb-rövidebb külföldi tartózkodásra, munkára! Használható nyelvtudást tudsz szerezni két hónapon belül!  
A programcsomag része egy Kezdő Online Tréning, amelyet abszolút rugalmasan végezhetsz el, többféle kiegészítő segédanyaggal.
A csomagot a külföldre készülő, vagy már kint élő kezdő nyelvtanulól igényei alapján állítottuk össze, és lépésről-lépésre végigvisz a nyelvtanulás lépcsőfokain, hogy magabiztosan indulj a világba! Valódi élethelyzetekre készít fel, amelyekkel nap mint nap szembesülhetsz külföldön a mindennapi kommunikáció során.

***Ingyenes indulócsomag teljesen kezdőknek itt!***


Mit tartalmaz a program?
 • Kezdő tréning- a nulláról indulva eljuthatsz egy alap társalgás szintre (8 átfogó, szituációkra építő lecke, 8 hét alatt, sok hanganyaggal, kiegészítő kifejezéstanuló kártyákkal, heti tanulási tervvel) Bővebb infót itt találsz a tananyagról(kérjük, ne a megnyíló oldalon jelentkezz!) Akkor is jó neked, ha tanultál már angolt, németet de régebben, és úgy érzed, hogy majdnem mindent elfelejtettél, vagy hogy használni nem tudod a nyelvet, és akkor is, ha teljesen kezdő vagy.
  >>> Az online tanulórendszerben éred el, internet kell hozzá. Tartalamaz minden témához letölthető tanulóhanganyagot, amellyel akár útközben is tanulhatsz.
 • Survivor kártyacsomag kezdőknek - a leggyakoribb kifejezések mondatba foglalva, hanganyaggal, külföldi utazáshoz ideális.
  >>> Letölthető hanganyaggal, bárhol, bármikor használhatod. A tréning közepén érheted el.
 • Álláspályázati segédanyag  - önéletrajz és motivációs levél írás tippekkel és idegen nyelvű mintákkal, külföldi munkához.
  >>> Álláshirdetések, hasznos szókincs különböző területeken, önéletrajz írásához segédletek, hasznos kifejezésekkel, plusz kisérőlevél mintákkal. Pdf formában kapod meg, a tréning vége felé.
 • Beszélgess bátran! - szóbeli kommunikációs segédanyag, interjúhoz, plusz telefonos beszélgetés, small talk külföldön, hanganyaggal
  >>> pdf és letölthető hanaganyagok, próbaszituációkkal, a tréning végén érheted el. 
 • Tanulástervező Rendszer - a Tanulj nyelvet hatékonyan e-book kibővített változata, tanulási típus teszttel, és tippekkel, hogy könnyebben menjen az önálló nyelvtanulás
  >>> A tréning legelején megkapod, hogy felhasználva tudj haladni.

A program ára: 15000 Ft. / 60 EUR 
Rendeld meg itt!


AJÁNDÉK minden teljes áron vásárlónak a program végén:
 • online konzultáció - 30 perces egyéni skype konzultáció szaktanárral (Választható témával: próba állásinterjú, beszélgetés egy-egy témáról, álláshirdetések, telefonos érdeklődés, pályázati anyag (önéletrajz) lektorálás/tanácsadás)


Tanári támogatás az online önálló tanulás során:
saját tanárodtól folyamatos írásos kérdezési lehetőség, támogatás
- tanulási terv, ami végigvisz az anyagokon
- megoldókulcsok minden anyagrészhez
- online kiejtésgyakorlás a rendszerünkben
- letölthető segédanyagok utazáshoz (hanganyagok, kifejezéskártyák)
- tanulási tippek otthonra


A program menete
A Kezdő tananyagban a leckékhez a tanulórendszerünkben tudsz majd hozzáférni, le is tudod a feladatsorokat és a tanulóhanganyagokat tölteni. 
Minden héten hétfőn kerül fel a friss anyag a heti tanulási tervvel és az előző anyag megoldókulcsával együtt, mindig kapsz róla értesítő e-mailt. 
A kiegészítő kiadványok pedig 2 hetente kerülnek fel ugyanoda. 
Interneten, de akár internet nélkül is az anyagot kinyomtatva, vagy a hanganyagokat pl. az autóban hallgatva is könnyen, kényelmesen és hatékonyan lehet tanulni. 
Inkább számítógép/laptop/tablet szükséges a feladatok kitöltéséhez, de a hanganyagokat telefonon is könnyen tudod majd használni.
Ha segítségre van szükséged, bátran fordulhatsz hozzánk e-mailben.

Rendeld meg itt! 

0 megjegyzés: