Ads

Help a Tanulórendszer használatához


Ebben a bejegyzésben találsz egy kis segítséget a Chance Tanulórendszer (belépés balra fent) használatához. Ebben a rendszerben éred a megvásárolt tréningeket, innen tudod letölteni a kiadványokat, magazinokat.

Kedves Nyelvtanuló! Egy kis bevezetést, segítséget találsz itt a rendszer használatához, a legelső regisztrációtól, megrendeléstől a tanulás menetéig.

1. A regisztráció menete

A regisztrációt itt találod: http://chancenyelviskola.hu/wp-signup.php
  1. Adj meg egy felhasználónevet, és az e-mail címed, (azt a kis kockát is pipáld ki) majd kattints a 'Következő' feliratú gombra.
  2. Ha helyesen írtad be az e-mail címed,  kapsz is egy e-mailt, benne egy aktiváló linkkel, erre kattints majd rá.
  3. Ha megvagy (sikeresen aktiváltál), a rendszer új e-mailt küld, benne a jelszavaddal, ami megjegyezhetetlen, ezért majd mielőbb változtasd meg, ne kelljen újra előbányászni a leveleid közül.
 Ügyelj arra, hogy 2 emailt fogsz kapni a regisztráció során.






2. Belépés

A tanulórendszer a www.chancenyelviskola.hu/start,  címen érhető el (ezt érdemes elmentened a könyvjelzőid közé), itt jobbra a kis lakattal jelölt Belépés linkre kattintva add meg a nevedet és a jelszót, amit regisztrációkor kaptál. 





3. Jelszavad megváltoztatása

Már az első belépéskor érdemes a kapott jelszadat megváltoztatni egy számodra könnyen megjegyezhetőre, ezt az 'Adataid' menüpontra kattintva teheted meg. (Nem kell minden adatot megadni, a jelszóváltoztatáshoz egy kicsit le kell gördülni a megjelenő oldalon.) 





4. Adataid megadása vagy megváltoztatása

A számlázási adataidat két helyen is meg tudod változtatni.
  1. Ha éppen rendelsz, a megrendelőlapon (ha kitöltötted, ne felejts el menteni a piros gombra kattintva),
  2. vagy az 'Adataid' menüpontra kattintva (a számlázási adatokat az oldal alján találod, és itt se felejts el menteni).






5. Megrendelés

Ha új tréninget, vagy bármelyik termékünket szeretnéd megrendelni, akkor a 'Kínálat' menüpont alatt tudsz választani. ! Rendelést csak akkor tudunk elfogadni, ha a számlázási adataidat már megadtad.
  1. Válaszd ki a kívánt terméket a megrendelőlapon
  2. Ha kuponkódot szeretnél felhasználni:
    1. Válaszd ki a kupon típusát (Chance kupon vagy Kupon Világ kupon)
    2. Add meg a Kuponkód mezőben a kuponkódot.
  3. Ha nem kuponkóddal rendelsz, a "Most nem adok meg kódot."  pont legyen kijelölve.
  4. Ha megvagy, kattints a Rendelés menüpontra.






6. A tanulórendszer használata

A tréningek

A Chance tréningek heti leckékből álló tananyagsorozatok önálló tanuláshoz. Az oldalon jobb oldalt látod az Aktív Tréningjeid menüpont alatt azokat a tréningeket látod, amiket eddig elvégeztél, vagy ami folyamatban van. Itt nem csak az éppen aktuálisat, hanem a korábbiakat is látod - így bármikor tudsz ismételni.

Leckék

Ha rákattintasz egy tréningre, akkor az első lecke jelenik meg bal oldalt, lapozgatható formában. Jobbra A tréning leckéi menüpontban tudsz az adott megnyitott tréning leckék között navigálni, ez alatt pedig A lecke feladatai menüben a leckén belül ugrálhatsz az egyes részek között. Emellett természetesen a tovább és vissza gombokkal is tudsz navigálni az egyes leckékben.

Tanulás

Minden leckét a tanulási terv alapján javaslunk feldolgozni, ezt a legelső leckében a Bevezető résznél találod, letölthető PDF formában. Mentsd el és használd minden résznél! A terv szerint naponta egy-két feladat kerül sorra. A feladatokhoz a látottakon kívül mindig tartozik egy nyomtatóbarát letölthető PDF, ezeket mindig ments le, ebben tudsz majd dolgozni.

PDF-ek

A PDF anyagok nyomtatóbarátak - tehát, ha kinyomtatva szeretnéd használni, nem eszik a festéket annyira, éskitölthetőek. Ez azt jelent, hogy bele tudsz írni a PDF-be a számítógépen, és el is tudod menteni ezt. Ehhez szükség lesz a PDF Exchange Viewer című ingyenes programra, ezt itt, vagy az oldalsávban megtalálod, egy-két kattintással letöltheted (a "szemes" ikon). Érdemes ezt megtenni, mert így nem kell nyomtatni, és ki is tudod tölteni az anyagokat könnyen. (A többi PDF olvasó is engedi kitölteni, de vigyázz, mert elmenteni nem tudják amit beleírtál - ezért van szükség az Exchange Viewerre) ----> Nem megy a letöltés? Szólj nekünk, és segítünk! A Kapcsolat menüben kereshetsz minket!

Hanganyagok, videók

Minden leckéhez tartoznak hanganyagok MP3 formában, és/vagy videók is. A hanganyagokat a kék linkekkel jelöljük. Mindegyiket tudod online hallgatni, kattints a nevük előtti kis lejátszó gombra, és már indul is a lejátszás! Van olyan hanganyag, amit az online hallgatás mellett le is tudsz tölteni, ezeknek a nevük mögött van egy kis lefelé mutató nyíl(a többiek mögött egy x van, az nem letölthető). Csak katt a linkre, vagy a nyílra, és nyomj egy mentést! A szókincstanuló hanganyagok lementhetőek, a leckéhez tartozó egyéb hanganyagok csak online hallgathatóak. videókat minden esetben a linkre kattintva tudod megnyitni, ezeket online tudod nézni (nem is lenne érdemes letölteni a méretük miatt, így egyszerűbb - mindig tudod, hova tartozik)

Megoldások

Az egyes leckékhez tartozó megoldókulcsokat PDF-ben tudod letölteni, és mindig a következő lecke elején találod.

E-mail értesítés

A tréning ideje alatt hetente (8 hetes intenzív tréning esetén), vagy 2 hetente (16 hetes tréning esetén) jelenik meg új lecke, ill. a 4 hetes szuperintenzív Külföldi Munka Program esetén hetente kettő anyag jelenik meg. Amikor egy-egy új lecke jelenik meg neked, értesítünk e-mailben! Ebből az e-mailből egy kattintással eléred a tréningedet, csak be kell jelentkezni. Amikor a tréning véget ér, nem kapsz több ilyen e-mailt, de ha belépsz a rendszerbe, bármikor vissza tudod nézni a korábbi anyagokat.
Share on Google Plus

About

0 megjegyzés: