Ads

Megújulnak az Online Tréningek!

Itt az idő  változásra...
A nyáron több ötletünket is szeretnénk megvalósítani, így lesznek új formátumú tananyagok, többéfle újdonság is megjelenik.
Úgy döntöttünk, hogy az Angol és Német nyelven is elérhető Online Tréningeknek új tartalmat adunk, kibővítjük őket. (Ezért tűntünk el mostanában, zajlanak a fejlesztések...)

Mi változik, mi marad, és mi lesz az árakkal?


A forma változatlan marad! A Chance tanulórendszerben érhetsz el mindent, és onnan lehet letölteni a hanganyagokat, stb.
Ugyanúgy lesz lehetőség kommentben kérdezni, (persze akár emailben is).

A tartalom változik, kibővül!
Az igényeiteknek megfelelően több hanganyag/videóanyag, szókincstanuló ,- fejlesztő feladatok és nyelvtani gyakorló feladatok pluszban is bekerülnek a meglévő dolgok mellé.
Plusz egy szuper gyakorló hanganyag készül a szókártyákhoz, külön munkafüzettel minden részhez, és letölthető, tanuló-mp3-mal.

Több lesz tehát a tartalom, de változatlan marad ár a nyáron!

A jó hírünk, hogy a tréningek ára nyáron még ugyanannyi marad, teljes áron 8500 Ft egy 8 hetes online tréning. Az ár szeptembertől nőni fog.
Viszont a jó hír, hogy jövő héttől előrendelhetőek lesznek kedvezménnyel a Nyári Tréningek, melyeket már az új változatban érhetsz majd el, 6500 Ft-ért az első 50 vásárlónak.  (Indulás júliusban.)
Hamarosan jövünk a részletekkel!

(Ha Te már korábban vásárolták egy tréninget, a rendszerben természetesen az új tartalmakat is el fogod tudni érni.)


Share on Google Plus

About

0 megjegyzés: