Ads

Nyelvvizsga Csomagok ~ mire jó, kinek jó, hogyan használd?





Középfokú angol, vagy német nyelvvizsgára készülhetsz fel az online tananyagcsomagok segítségével. 3 változat érhető el, egy (tanár által tervezett) önálló tanuláshoz, ami a konkrét tananyagon (plusz tanulási tippeken) kívül még sok extra segédanyagot is tartalmaz, és kettő olyan tréning, ahol tanárunk segít a felkészülésben. Mindhárom csomag személyre szabott!
Nézzünk néhány fontos kérdést a csomagokkal kapcsolatban!

Itt találod a jelenleg elérhető csomagokat!

Kinek jó?
Neked, ha középfokú nyelvvizsgát szeretnél tenni tavasszal/nyáron. A tananyag feldolgozása kb. 10 hét - ez lehet gyorsabb, ha nagyon szorgalmas vagy, de több időt is igénybe vehet. Ha tanárunk segít, akkor pontosan 10 hét lesz :)
*A tananyag NEM nyelvvizsga témák kidolgozott leírása (bár mutatóban van benne néhány...), vagy olyan könyv, ahol kérdésekre komplett modellválaszok vannak teljes mondatokban - ilyen van már a piacon éppen elég. :) 

Mit tartalmaz, mire jó mindez?
A csomagok alapja egy feladatkönyv, amely végigvisz a témákon, a lehetséges kérdéseken, és ad kifejezéseket, segítséget minden kis témakör megválaszolásához, de neked kell összerakni a saját változatodat! Hiszen így fog mindez megmaradni!
*Tehát akkor válaszd, ha erre képes vagy, és nem magolni szeretnél egy már meglévő szöveget.
Az anyag tartalmaz a szóbeli témakörök mellett írásbeli feladatbemutatásokat, szóbeli és írásbeli modellvizsgákat, nyelvtani áttekintést - csak a nyelvvizsgára szükséges dolgokat kiemelve, plusz adunk hozzá tanulási tippeket, modelltantervet is.
Extra kiadványok is tartoznak hozzá, így találsz még hasznos kifejezésekkel teli gyűjteményt, szituációs feladatkönyvet, és egy szöveggyűjteményt néhány érdekes, jól felhasználható cikkel (igen, itt van néhány téma kidolgozása is, modellként.)
Tanárunk pedig segít. Egy saját tanárt kapsz, aki az elején tanácsot ad a felkészüléshez, és a csomagodtól függően folyamatosan írásbeli segítséget nyújt, beszédgyakorló órákat ad neked. Ezzel lesz komplett a felkészülés! Teljesen személyre szabja a tananyagot Neked, a Te választott vizsgádhoz alakítva.
A csomagok részletes tartalmát itt találod! (Most csak a 3 kisebb érhető el.)

Hogyan használd?
Modelltantervet mellékeltünk, ez 10 hétre szól, napi egy óra tanulással hét közben. De mindenek előtt a Tanulástervező Rendszerrel érdemes kezdeni, és aztán "okosan" megszervezni a tanulást! (Tanárod segíteni fog ebben is.)
A csomagban minden kiadvány letölthető PDF, tehát bármikor, bárhol tudsz tanulni. Arra figyelj, hogy minél többet próbálj meg HANGOSAN beszélni! Ezért inkább otthonra ajánljuk! :) Hanganyagok, videó is tartoznak az anyagok, ezek nagy rézét is le tudod menteni magadnak.

A szöveggyűjteményt, nyelvtani feladatokat (tanárodtól kérhetsz még pluszban) a tananyaggal párhuzamosan, a többi plusz kiadványt pedig a vizsga előtti hetekben érdemes feldolgozni, és a bennük lévő kifejezéseket, tippeket alaposan megjegyezni, hogy a vizsgán fel tudd majd használni!

Szeretnél sikeresen vizsgázni? Válassz egy csomagot itt!
Share on Google Plus

About

0 megjegyzés: