Ads

Rólunk

Chance Nyelvtanuló Portál
Színvonalas Online Angol és Német Tananyagok Neked!

Hello! 
Ezt  az oldalt azért hoztuk létre, hogy segítsünk az angol és a német tanulásában! 

Különféle online segédanyagokat, online nyelvoktató magazint és tréningeket, kiadványokat szerkesztünk, és teszünk közzé folyamatosan, hogy színes, érdekes anyagokkal találkozz, 2011 óta.

  • Első lépésként az ingyenes tananyagokat ajánljuk figyelmedbe, itt találsz infót róluk! Ezeket részben e-mailben kapahatod meg, részben pedig itt, a blogoldalunkon tesszük közzé.
  • Ha komolyabban veszed a tanulást, és rendszeresen, komplettebb anyagokkal szeretnél haladni, akkor az online Nyelvoktató Magazint, vagy egy, a szintednek megfelelő Online Tréninget válassz! Ezeket a saját fejlesztésű online Tanulórendszerünkben tudod megrendelni és később elérni, visszanézni, időkorlát nélkül.
  • Ha külföldi munkára készülsz, és a nyelvtudás hiánya a gondod, akkor a kezdőknek szóló Külföldi Munka Program a jó választás neked. Erről bővebb információt találsz itt.
  • A fenti programok, tréningek mellett van lehetőség limitált létszámban online egyéni nyelvórákra is, melyről e-mailben tudsz érdeklődni. Amikor van hely, akkor e-mailben meg is hirdetjük azt a feliratkozóknak.
  • Emellett különböző kiadványokon, könyveken, e-book tartalmakon is dolgozunk, melyeknek egy része elérhető az oldalunkon.Kik vagyunk?
3 fiatal vállalkozó, akik látnak lehetőséget az online oktatásban.
Ketten (a lányok, Orsi és Andi) már nyelvszakos egyetemistaként is oktatásos vállalkozáson törtük a fejünket, és 2009 óta együtt dolgozunk ezen.
2011-ben találkoztunk Istvánnal (mára Andi férje), aki informatikai téren tudott nekünk segíteni, létrehozta ezt az oldalt, így azóta jelennek meg itt az anyagaink. Először csak tanítványainknak készítettünk segédanyagokat, amelyeket mások is megtaláltak, és elkezdtek használni. Így azóta is sokat alakult az oldal, mivel folyamatosan fejlesztjük a tananyagokat. Emellett tartunk tanfolyamokat, különböző online tréningeket, szerkesztünk kiadványokat.
Mára több, mint 1.5 millióan jártak az oldalunkon, több mint 10.000 tanuló használja aktívan a tananyagainkat, több mint 4000 ember olvassa a 2012 végén indított Chance Nyelvoktató Magazint, és kb. 3000 tréning-résztvevő, valamint több száz egyéni online tanuló ismeri a  módszerünket.
Tudjuk, hogy a nagy számok felelősséggel is járnak, ezért igyekszünk minél színesebbé, érdekesebbé és hasznosabbá tenni ezt az oldalt.
Használd Te is!


Az oldal tulajdonosa, üzemeltetője:

Orosz István e.v.
Webfejlesztéssel foglalkozom, és én készítettem ezt a blogoldalt, valamint a Chance Tanulórendszert is, ahol az előfizetéses dolgainkat rendelheted meg, és ahol használni is tudod őket.
Ha valamilyen technikai jellegű kérdésed, problémád, észrevételed van, akkor én fogok segíteni neked, az info@chancenyelviskol.hu címen.
Ha honlapfejlesztésről szeretnél információt, ajánlatot kérni, mert online projekten dolgozol, akkor is keress nyugodtan! Többi munkámról bővebben itt találsz információt.

Nyelvi Szakértők:

Szigetfalvi Andrea & Szabó Orsolya

Mi készítjük a tananyagokat, szerkesztjük a magazint, koordináljuk a folyamatokat, tréningeket, segítünk a tanulásban. Néhány partner-kollégánk segítségével mi szervezzük az egyéni online órákat.
Ha némettel kapcsolatos kérdésed, észrevételed van, keresd Orsit, ha angolos, akkor Andit!


Szabó Orsolya (a képen balra): német szakos, jelenleg kisgyerekeit neveli (németül:)), és a babázás mellett otthonról segíti munkánkat. Ő lektorálja pl. a magazint, és készít cikkeket is, tananyagokat. Az adminisztrációs dolgokban ő a legjobb hármunk közül, igazi német precizitással rendelkezik :)

Szigetfalvi Andra (a képen jobbra): angol - német tanulásban segít, ő a magazin főszerkesztője, valamint angol tananyagokat készít, és ő tervezi meg a különböző ajánlatainkat, valamint vele találkozhatsz, ha e-mailben keresel minket. Többnyire ő a 'kitalálóember' a csapatban & privátban István felesége  :)E-mail címünk:
info]kukac[chancenyelviskola.hu 


Fontos adatok:
Üzemeltető: Orosz István Balázs e.v., 35827966, 
Székhely: 8400 Ajka, Csokonai u. 3., 
Adószám: 66540177-1-39, 
Domain tulajdonos: Szigetfalvi Andrea e.v., 31395884
Webtárhely: Blogger.com, 
Domain szolgáltató: Dotroll Kft.
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-75893/2014