Ads

Sikeres Nyelvvizsga CsomagFelkészülés középfokú vizsgára akár egyedül?

Igen, lehet ilyet! :) 

***Természetesen ez nem egy csodamódszer, egy alaptudás kell hozzá, és tanulni kell naponta.. DE megkaphatsz mindent, ami kell - anyagokat, témákat, szókincset, tippeket, tanulási tervet napokra lebontva - ahhoz, hogy neked 'csak' tanulni kelljen!***

Angol / Német Online Tananyagcsomagjainkban megtalálsz mindent, ami a sikeres középfokú nyelvvizsgához kell!


2 online tananyagcsomag közül választhatsz, rendeld meg az űrlap kitöltésével az oldal alján!
 • ALAP Tananyagcsomag - 5900 Ft
  Interaktív felkészítő anyag hanganyagokkal szóbeli és írásbeli vizsgára, tanulási tervvel és tippekkel, szaktanárok által összeállítva.
 • EXTRA Tananyagcsomag - 7900 Ft
  A fenti csomag plusz segédletekkel (ebook formában) a vélemény-kifejtéshez és a szókincsfejlesztéshez, valamint egy szuper extra trükköket tartalmazó ajándék kiadvánnyal.
 • MEGAPACK Tananyagcsomag - 14900 Ft
  A fentiek, egyénileg kiértékelt szintfelmérővel és tanácsadással, ajándék szituációs példagyűjteménnyel
Válassz egy csomagot itt!

Nézzük a csomagokat! (A bennük lévő minden anyagot - hanganyagokat is - letölthető formában kapod meg.)

Alapcsomag: Last Minute Nyelvvizsga Tananyag + tanulási terv 10 hétre: 5900 Ft
 • Egy teljes középfokú nyelvvizsga tréningünk tananyaga feladatkönyvként, e-book formában: a szóbeli és írásbeli vizsgához szókinccsel, hanganyagokkal, videókkal, próbavizsgával, nyelvtani és szituációs segédlettel, kulcskérdésekkel és tanulási tervvel.

  >>> A középfokú szóbeli nyelvvizsga témái szerint rendszerezett feladatkönyv,  amely megtanít arra, hogy tudj a nyelvvizsgán minden témával kapcsolatban véleményt alkotni, az adott téma szókincsét felhasználva, szép, egész szerkezetekkel egy-egy témáról beszélni - ad gondolatokat, képi anyagot, jellegzetes szituációkat, és kifejezéseket gondolatkörönként rendszerezve - ahhoz, hogy az elvárt módon és stílusban, sőt, akár az elvárt gondolatokat megfogalmazva magabiztosan tudj szóbelizni - ezt az anyag végén egy szóbeli próbavizsgával gyakorolhatod is.
  A hallás utáni értést is van módod gyakorolni - külön blokk szól erről, és minden témához is tartozik hanganyag, ill. videó.
  Az írásbeli feladattípusokat is sorra vesszük, megoldási technikával együtt, amely alapján tudsz majd gyakorolni, valamint egy rövid, tömör, átlátható és színes nyelvtani rendszerezés is tartozik az anyaghoz.
 • Tanulási Terv - napi szintre lebontva, 10 hétre
 • Ajándék: Tanulástervező Rendszer ebook
  Hogyan tanulj nyelvet hatékonyan, a saját tanulási típusodnak megfelelően? Ebben segít ez a rövid kiadvány, szerkeszthető tervezősablonnal.

Extra Csomag: Alapcsomag + Kiegészítők + Ajándékok: 7900 Ft
 • Alkoss véleményt! - Hasznos kifejezések a nyelvvizsgán e-book hanganyaggal (angol / német)
  >>> Ez is feladatkönyv - minden kifejezéshez tartozik egy kis feladat, tanulókártyák és hanganyag. A kifejezéseket témánként csoportosítva találod a kiadványban.
  Minél többet tudsz használni belőlük, annál jobb benyomást keltesz a vizsgán.
 • Tudj mit mondani! - Cikkgyűjtemény nyelvvizsgára - több téma kidolgozva, cikkek, gondolatkörök egy ebook-ban (angol / német)
 • Plusz Ajándékok:
  Tippek trükkök a nyelvvizsgán e-book (magyar)
Megapack Csomag: 
A fentiek és EGYÉNI, személyre szabott TANÁCSADÁS, SZINTFELMÉRÉS: 14900 Ft, ajándék szituációs gyűjteménnyel

Rendeld meg itt!