Ads

Tanulj nyelvet online!

Iratkozz fel itt, és automatikusan megkapod e-mailben az Ingyenes Online Nyelvtanuló Csomagot, benne a többnyelvű nyelvoktató magazin egy számával, egy hasznos ingyenes ebookkal, valamint blogértesítőnket az újonnan megjelenő ANGOL/NÉMET tananyagokkal, cikkekel - ehhez ne felejtsd el bepipálni, hogy kéred a blogértesítőt is!


ANGOL NÉMET
Email*
Keresztnév*
Vezetéknév
Ingyenes tananyagok - blogértesítő hírlevél
Email*
Keresztnév*
Vezetéknév
Ingyenes tananyagok - blogértesítő hírlevél
Az ingyenes csomag részletes tartalma:


 • Az online Chance Nyelvoktató Magazin egy teljes száma, komplett nyelvi anyagokkal, mellékletekkel. Feliratkozás után azonnal meg tudod nézni, le tudod tölteni.
 • 'Tanulj nyelvet hatékonyan!' ebook tanulási tippekkel, kifejezetten otthonra, egyéni nyelvtanuláshoz. A feliratkozást követő második napon küldjük.
 • Angol, vagy Német nyelvleckék, hetente többször. A blogon újonnan megjelenő anyagokat kapod meg a publikálást követően automatikusan, e-mailben.


 • Iratkozz fel a lenti űrlapokon, és megkapod ingyenes online angol és német nyelvtanuló anyagainkat, melyekkel hatékonyan tanulhatsz otthon nyelvet! Színes anyagok, ingyenes MAGAZIN, hanganyagok, nyelvleckék, nyelvtanulási tippek e-mailben, azonnal! 

  Te miért tanulsz online? Néhány vélemény a Chance tanulóitól:  "Sokkal kényelmesebb online tanulni, és időt is spórolok vele."
  (Szűcs Norbert)
  "Mert rugalmas ez a forma és jók az árak, tetszik..."
  (Ujvári Szilvia)
  "Egy barátom ajánlotta a céget. Azért tetszik az online tanulás, mert ha elköltözöm, magammal tudom vinni a tanáromat is :)"
  (Lénárt Vera)
  "Sok jót hallottam az ismerősöktől az oktatásról"
  (Kontos János)
  "Mert az hallottam, hogy jók a tananyagok és a tanárok."
  (Kerner Gábor)
  "Mert online lehet tanulni, és nekem fontos az idő."
  (Ványai Pál)