Ads

Majd idén nyáron megtanulok....!

Ismerős ígéret?

Azt hiszem, sokan, sokszor, sok helyen ígérték már ezt önmaguknak - én is :) Igaz, hogy mint nyelvtanárnak, és mint "nyelvet tanulni szerető" embernek tényleg könnyebb dolgom van egy kicsit egy új nyelv tanulásakor, mégis! Mégis emlékszem, anno hány nyárnak néztem elébe egyetemistaként pár évvel ezelőtt hasonló ígérettel, aztán persze nem történt semmi, hiszen nyáron kinek van kedve 40 fokban strand helyett nyelviskolába buszozgatni....

És ez persze jól is van így, hiszen a nyár a szórakozásról szóljon inkább, és persze a pihenésről, ne a magolásról!

Viszont azért azt is el kell ismerni, hogy nyáron tényleg könnyebb nyelvet tanulni. Miért?

  • Mert mást nem kell tanulnod.
  • Mert süt a nap, jobb a kedve mindenkinek, az agyad is pihentebb, könnyebben megragadnak a dolgok.
  • És mert még használnod is tudod netán a nyelvtudásod! Nem csak akkor, ha elutazol külföldre, itt nálunk, Magyarországon is megjelenik egy új emberfajta, méghozzá egyes helyeken tömegesen - a turisták! Németek, angolok, dánok, stb... Jönnek a világ minden részéről, és elég sokat szoktak kérdezősködni :) Ha ügyes és nyitott vagy, ez remek lehetőség a nyelvtanulásra is - hiszen anyanyelvi beszélőkkel gyakorolhatod a spontán beszélgetést, vagy akár barátságokat is köthetsz.


Szóval a nyár, a 2 hónapos szünettel tényleg jó lehetőség a nyelvtanulásra, csak okosan kell kihasználni!

Ezért ajánljuk a nyári online távoktatásos tréningeket, amit direkt Nektek, diákoknak találtunk ki, és a Ti igényeitek alapján állítottunk össze!
Teljesen rugalmasan, kötetlenül tanulhattok, mégis igyekszünk fogni a kezeteket - pontos menetrendet kaptok az anyagokhoz minden héten, napi kb. fél órás tanulási időre felbontva, sok hanganyagot adunk, és jó tippeket, meg hasznos ajándékokat...
Mindezt baráti áron, hogy a többi program mellett nem jelentsen megterhelést, 50%-os kedvezménnyel!

Van tréningünk általános iskolásoknak, az évfolyamonkénti anyaghoz igazodva, és középiskolásoknak/egyetemistáknak 3 szinten, szóval akár a nyelvvizsgára is felkészülhetsz!

Szórakozva, minden szenvedés nélkül tanulhatsz tehát úgy, hogy ki sem kell tenned a lábad  a hűvös lakásból, ha nem akarod ;)

Határozd el a céljaidat, gondold át, hogy mit szeretnél elérni szeptemberre, és jelentkezz a megfelelő szintű tréningre, jobb oldalt a nyári nap alatt :) 


by: Szigetfalvi Andi
Share on Google Plus

About

0 megjegyzés: